"Зі словами: "Мусор, ти в'язав братву" на мене накинувся чоловік": Поліцейский Олійник розказав, за що його побили в СІЗО

На поліцейського в загальній камері напав якийсь чоловік з наколками.

Сергій Олійник. Фото:http://ua.112.ua/

Патрульний поліцейський Сергій Олійник, підозрюваний у вбивстві пасажира BMW, розповів подробиці бійки в загальному блоці в СІЗО. Його спілкування з пресою після засідання суду транслював телеканал 112 Україна, зазначають Патріоти України.

"Перед тим, як доставити мене в суд, з незрозумілих причин мене помістили в загальну камеру, де відбувають покарання... де ув'язнені інші затримані. Зі словами: "Мусор, ти в'язав братву" на мене накинувся чоловік з наколками і здійснив кілька ударів в область голови. Я, відступаючи, щоб уникнути зіткнення, спіткнувся, впав, це не зупинило нападника і він здійснив кілька ударів. Працівники СІЗО, почувши бійку, відкрили двері", - заявив Олійник.

Раніше повідомлялося, що поліцейський Сергій Олійник в загальному блоці СІЗО побився з іншим ув'язненим.

Нагадаємо, Апеляційний суд міста Києва замінив арешт Олійника на домашній, на процес приїхали глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе і мер столиці Віталій Кличко, щоб підтримати поліцейського.

Прокуратура звинувачує Сергія Олійника у вбивстві 17-річного пасажира автомобіля BMW Михайла Медведєва під час погоні, яка сталася в Києві в ніч на 7 лютого. Олійник в ході засідання суду заявив, що якби можна було повернути час назад, він все одно стріляв би. 18 лютого суд його заарештував на 60 днів. Його відсторонили від посади до 18 квітня.

Заступник генпрокурора Анатолій Матіос заявив, що прокуратура довела, що поліцейські під час переслідування розуміли, що у машині, крім водія, ще три людини, і, стріляючи, поліцейський виявив намір скоїти вбивство.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...