Стало відомо, чому суд на Черкащині відпустив жінку, через яку згоріло четверо її дітей

Як виявилося, жінка вагітна, вона очікує на сьому дитину, тому її відпустили під домашній арешт.

Будинок, у якому мати закрила дітей, і досі тліє. Фото: Вікка

У Черкаській області суд відпустив під домашній арешт 28-річну Тетяну Трояновську, четверо дітей якої загинуло під час пожежі, оскільки жінка є вагітною. Про це пише ТСН, зазначають Патріоти України.

У Тетяни залишилося ще двоє дітей. Під час пожежі вони були у бабусі, яка живе в іншому селі.

Трагедія сталася в селі Драбівці. Сільський голова Олександр Герасименко розповідає, що батько дітей постійно був на заробітках, а мати - пиячила.

"Як виносили, не можна було розібрати, що це таке взагалі. Це жах просто. Тут стояли мужики, вони не могли сліз утримати, розумієте. Не кажучи про жінок. Жінки тут вили", - зазначив він.

Трояновській загрожує 5 років в'язниці. Поки вона буде жити у мами, яка теж любить горілку, кажуть журналісти.

Дітей поховали в одній могилі - дві сестрички і братики. Старшій, Яні, було 8 років. Наймолодшому, Андрію, трохи більше року. Ірині та Сергію виповнилося 4 і 3 роки.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...