Зять "Кримнаша" Михайла Боярського розповів, як торував шлях у порноактори

Матвєєв неодноразово казав у різних інтерв'ю, що віра в себе допомагає рухатися далі і не зупинятися на досягнутому.​

Максим Матвєєв. Фото: "Інстаграм"

Актор Максим Матвєєв поділився найбільш цікавими фактами із свого життя. Про деякіз них не знали навіть близькі та колеги по цеху. Однак артиста нічого не бентежить, і він ділиться подробицями минулого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Хелло".

За словами знаменитості, йому пропонували зніматися в еротичних фільмах. Максим Матвєєв є одним із найбільш затребуваних акторів російського кінематографа. Але чоловік не позиціонує себе як артист великого екрану.

Зірка багато часу проводить на театральних підмостках, репетируючи одну роль за іншою. Творчий шлях знаменитості складався досить цікаво. Коли він навчався в Саратові, йому надходили пропозиції знятися у фільмах для дорослих.

Матвєєв не став детально розповідати подробиці того випадку, коли його розглядали в якості актора зовсім не того кіно, про яке він мріяв. Тим не менш, це могло якоюсь мірою полестити самолюбству студента і надати більшої впевненості в собі. Максим неодноразово казав у різних інтерв'ю, що віра в себе допомагає рухатися далі і не зупинятися на досягнутому.

Примітно, що акторові пропонували участь як у фільмах для дорослих, так і рекламних роликах. Матвєєв повідомив, що повинен був стати обличчям кавової компанії. Його спеціально запросили в Москву, призначивши день зйомок саме тоді, коли у артиста планувався показ вистави в рідному Саратові. В результаті чоловік відмовився від хорошого гонорару і комерційної слави і повернувся в театр.

Крім усього, знаменитість розповів, що йому подобається проводити час наодинці з собою. «Я люблю самотність, мені завжди є чим себе зайняти. І коли я один, я дуже люблю танцювати», – зізнався актор. Нагадаємо, що артист вже шість років одружений на Єлизаветі Боярській і вони обидва виховують сина Андрія, але це не заважає чоловікові витрачати якийсь час на себе, хоча він і не завжди встигає зайнятися чимось дійсно цікавим для нього. Приміром, Матвєєв давно планує освоїти гру на гітарі. «Навчитися грати - мрія дитинства. Але руки не доходять. Стоять і мотивують мене! Упевнений, все буде!» – розповів Максим Матвєєв в інтерв'ю Hello.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...