Зірка маршруту №2: Водійка львівського трамвая стала відомим блогером (відео)

Лідія Філіпчук мріє про популярність і тисячі підписників, але вже зараз є знаменитістю серед водіїв.

Водійка блогер розповідає про своє хобі. Фото: скріншот з відео.

Львівська водійка трамвая Лідія Филипчук вже чотири роки знімає кліпи про свою роботу у трамвайному депо, про веселих пасажирів, тварин на вулицях і водіїв-порушникв та викладає їх на YouTube, передають Патріоти України.

Вона мріє про популярність і тисячІ підписників, але вже зараз є знаменитістю серед водіїв. Адже до її об'єктива потрапляє кожен автомобіліст, який перешкоджає руху трамвая номер два.

Щодня телефон Лідії Филипчук ловить різноманітні кадри: трамвай з його інтер'єром, цікаві події у Львові чи просто красива архітектура. Потім жінка викладає їх у власний блог на YouTube. Каже: найчастіше у об'єктив потрапляють водії-порушники.

На відео знімає жінка і розповіді про свою, на перший погляд, пересічну роботу. Ідея знімати відео за кермом прийшла до пані Лідії спонтанно – після подарованого друзями фотоапарата. Згодом придбала собі смартфон. І тепер користується тільки ним.

"Ну, зареєструвалася в соціальних мережах, в YouTube створила свій канал, і останні три чотири роки, я вже й забула, в мене десь до 2000 публікацій", – зазначила блогерка.

Сама ж Лідія Филипчук мріє про щонайменше сто тисяч підписників на ютубі. Для них вона вже навчилася накладати музику на відео. Але хоче створювати ще й майже-кіно про "Депо" і водіїв-порушників, про тварин і веселих пасажирів.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...