Зірка українського патріотичного серіалу вийшла заміж за "москаля" (фото, відео)

Галина Безрук повторила долю свого персонажу з серіалу "Останній москаль" - дівчини з села на Закарпатті, яка закохалася в приїжджого з Москви.

Галина Безрук та Артем Алексєєв одружилися. Фото: Інстаграм.

Українська актриса Галина Безрук, відома завдяки головній ролі в телесеріалі "Останній москаль" (1 + 1), вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва. Щаслива наречена поділилася першими фотографіями з весілля в Instagram, пишуть Патріоти України.

"Поки смерть не розлучить нас", - підписали свої фотографії молодята.

Весілля Галина з Артемом відгуляли в Москві, судячи з геолокації "Кутузовський проспект" на знімках.

Таким чином, 28-річна актриса повторила долю свого екранного персонажа - дівчини з села на Закарпатті, яка закохалася в приїжджого з Москви.

Зазначимо, що Галина Безрук із 2015 року є актрисою Московського театру мюзиклу.

Дівчина довгий час намагалася побудувати кар'єру в Києві і навіть брала участь в популярному вокальному конкурсі "Голос країни" у 2012 році.

Її обранець, 32-річний Артем Алексєєв, відомий телеглядачам за ролями в російських серіалах, наприклад, ролі Михайла Ковальова в "Гріхи батьків".

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...