З'їсти не встиг: У Миколаєві співробітник рибохорони, якого застукали з хабарем, стрибнув у річку разом з грошима (фото)

Чиновник вимагав від підприємця, який займається промисловим виловом риби і має для цього необхідні документи, щомісяця платити 10 тисяч гривень за невтручання в його господарську діяльність.

Затримання на хабарі. Фото:https://news.pn/

У четвер, 29 червня, у Миколаєві співробітники Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури при отриманні хабара затримали начальника оперативного сектору Управління державного агентства рибного господарства України в Миколаївській області Миколу Марченка. Про це пише видання Преступности.НЕТ, передають Патріоти України.

Чиновник вимагав від підприємця, який займається промисловим виловом риби і має для цього необхідні документи, щомісяця платити 10 тисяч гривень за невтручання в його господарську діяльність. При цьому він неодноразово зазначав, що бере ці гроші не для себе, а для свого керівництва.

Оперативниками управління захисту економіки напередодні була задокументована передача грошей, а в четвер, 29 червня, під час передачі чергової суми Микола Марченко й був затриманий. При цьому, за словами співрозмовника видання, це не перший задокументований епізод.

Варто зазначити, що, побачивши правоохоронців, Марченко стрибнув у воду. Слідом за ним стрибнув у річку й підполковник Нацполіції.

За інформацією прокуратури Миколаївської області, наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою") та обрання міри запобіжного заходу.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...