Злочинці проти злочинців: У Києві зі стріляниною пограбували підпільний конвертаційний центр (фото)

На місці НП працює слідчо-оперативна група.

Фото:прес-служба Нацполіції КиєваБлизько першої години дня 2 липня в центрі столиці двоє невідомих скоїли збройне пограбування фінустанови. Про це повідомили в прес-службі столичного відділку Нацполіції України, зазначають Патріоти України.

"Невідомі в темному одязі і масках забігли в приміщення, що орендується в будівлі адміністрації ринку в Шевченківському районі, і влаштували там стрілянину по ногах (за деякими даними, зловмисники випустили п'ять куль. - ред.). Одна з куль потрапила в ногу жінці, яка в момент нападу перебувала в приміщенні. Після цього грабіжники прихопили сумку з грошима і втекли на автомобілі темного кольору. Постраждала госпіталізована. У місті введено план "Перехоплення", - заявили правоохоронці.

Правда, поки невідомо, скільки грошей встигли забрати нападники. Не підтверджують в поліції і інформацію "Вартових Еспресо" про те, що фінустанова є підпільним центром конвертації. Це пов'язано з тим, що на місці НП ще працює слідчо-оперативна група.

Трохи пізніше на вулиці Дегтярівській патрульні виявили ВАЗ, на якому зникли нападники. Зловмисники кинули його у дворі будинку недалеко від місця нападу. Їх ще шукають, додали в поліції.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...