Знайдені археологами малюнки підтверджують, що Землю відвідували інопланетяни

Багато дослідників схильні думати, що в минулому Земля була для інопланетян якимось "перевалочним пунктом" - про це свідчать безліч картин, знайдених під час археологічних розкопок.

Стародавні картини свідчать про візит інопланетян. Ілюстрація: pikabu.ru.

Американські фахівці з Університету досліджень паранормальной активності в Арізоні повідомили, що стародавні малюнки та інші витвори мистецтва можуть свідчити про те, що в минулому інопланетяни могли відвідувати Землю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вчені кажуть, що прямих доказів того, що представники позаземних цивілізацій відвідували нашу планету, до цього часу не знайдено. Однак багато дослідників схильні думати, що в минулому Земля була для інопланетян якимось "перевалочним пунктом". Доказом цієї теорії вони називають безліч картин, знайдених під час археологічних розкопок.

Науковці стверджують, що велика частина малюнків має дивну структуру і може мати неземне походження. Деякі картини також виконані з використанням більш деталізованих технік, ніж твори мистецтва тих же епох, що і знахідки.

Крім того, на багатьох малюнках є зображення дивних предметів, що за формою нагадують літальні апарати інопланетян. Тому дослідники зробили висновок, що знайдені картини намальовані представниками позаземних цивілізацій.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...