Знайшли вже мертвим: На кордоні із Придністров'ям загадково зник молодий прикордонник (фото)

23-річний сержант-контрактник прикордонних військ Євген Колісник перебував на службі в наряді на кордоні з Молдовою.

На кордоні із Придністров'ям. Фото: Укрінформ.

Вранці в неділю, 16 грудня, в Одеській області на кордоні з республікою Молдова (в районі невизнаного Придністров'я) зник український прикордонник Євген Колісник. Про це повідомляється на сторінці поліції Одеської області в Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначається, 23-річний сержант-контрактник прикордонних військ Євген Колісник перебував на службі в наряді на кордоні з Молдовою, в селі Слов'яносербка, що недалеко від столиці невизнаного Придністров'я, Тирасполя.

Колесник вийшов на вулицю, щоб зателефонувати і з тих пір його ніхто не бачив. При собі він мав автомат АКС-74, боєприпаси та інше спеціальне спорядження. У поліції повідомили його прикмети: зріст 1,8 м, середня статура, обличчя овальне, без рослинності. Стрижка коротка, волосся світле.

"В результаті кількагодинних пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя, з вогнепальними пораненнями в декількох кілометрах від місця несення служби. З попереднього вивчення обставин інциденту, причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця", - розповів помічник глави прикордонної служби України Олег Слободян.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...