Знешкоджені СБУ: На Харківщині троє місцевих, включаючи співробітника Нацполіції, працювали інформаторами росіян (відео)

У ході обшуків за місцями проживання злочинців правоохоронці вилучили речові докази, які підтверджують факт виконання ними завдань в інтересах спецслужб РФ.

Поліцейського-зрадника схопили на Харківщині. Фото: mil.in.ua.

У Харківській області троє місцевих організували шпигунську мережу передачі інформації російським військовим. Їх викрила контррозвідка Служби безпеки України, передають Патріоти України.

На Харківщині співробітники контррозвідки СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність агентурно-інформаторської мережі головного управління генштабу збройних сил РФ. Оперативники спецслужби встановили, що до складу мережі входило троє місцевих жителів, один з яких був діючим офіцером Національної поліції в Харківській області.
При проведенні слідчих дій співробітники СБ України задокументували зв'язок учасників агентурної мережі з ГУ ГШ ЗС РФ, а також факти передачі капітаном поліції службової інформації МВС України, в тому числі з обмеженим доступом. Зловмисники також передали російським кураторам особисті дані учасників антитерористичної операції.
Під час спецоперації правоохоронці затримали учасників агентурної мережі. В ході обшуків за місцями їх проживання співробітники СБУ вилучили речові докази, що підтверджують факт виконання ними злочинних завдань в інтересах спецслужб РФ. Фігурантам справи оголошено підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...