Знову "чесний" Печерський суд і квіти в Москві? Черговий "герой"-беркутівець вийшов на волю

Звільнений з-під варти сидітиме під цілодобовим домашнім арештом за місцем реєстрації в Чернівецькій області.

Ілюстрація:http://expres.ua

Печерський районний суд міста Києва відпустив під домашній арешт колишнього беркутівця Богдана Мельника, якого підозрюють у побитті активістів "Автомайдану". Про це пише Тиждень, передають Патріоти України.

Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 12 жовтня", - йдеться в повідомленні. Мельник сидітиме під цілодобовим домашнім арештом за місцем реєстрації в Новодністровську (Чернівецька область - ред), однак буде змушений з'являтися за будь-яким викликом слідчих.

Прокуратура клопотала продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зокрема, прокурор Олег Гаркуша послався на те, що досудове розслідування у справі продовжене до 13 листопада 2017 року, і існує ризик того, що Мельник зможе впливати на свідків, а також на своїх колишніх колег, які також є фігурантами справи.

Крім того, шестеро колишніх колег Мельника перебувають у розшуку, тож потенційно він може узгоджувати з ними свої дії.

Сторона захисту в свою чергу зазначила, що права Мельника були обмежені, бо він досі не мав можливості ані ознайомитися з підозрою, ані подати апеляцію на рішення про тримання його під вартою, адже не було повного тексту ухвали.

Також захист зазначив, що немає жодного свідчення постраждалих про те, що саме Мельник застосовував до них силу або псував майно.

Рішення суду набере чинності з 10:00 13 серпня, а до того часу колишній беркутівець перебуватиме у СІЗО.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...