Зникла дитина: На Донеччині знову розшукують дівчинку (фото)

12-річну Уляну Сечкіну востаннє бачили з раніше судимим чоловіком 1976 року народження з Макіївки.

На Донеччині знову розшукують дівчинку. Фото: Нацполіція.У Костянтинівці поліція розшукує 12-річну дівчину, яка пішла на водойму з подругами і не повернулася. Батько зниклої Уляни Сечкіної звернувся у відділок о 02.30 годині 4 липня, повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Донеччини.

Виявилося, що зникла дівчинка пішла з подругами на водойму, де зустріла двох чоловіків – 2001 та 1976 року народження.

"За попередніми даними, подруги зниклої пішли, а дівчинку не відпускав старший із чоловіків. Комплекс пошукових заходів дитини розпочався одразу після тривожного дзвінка і досі триває. Правоохоронці прочісують дачні кооперативи поблизу місця, де востаннє бачили дівчинку. Задіяні кінологи", - йдеться у повідомленні.

Додатково на місце спрямовано 5 екіпажів поліції з безпеки дорожнього руху, перекрито блокпости, всі в'їзди та виїзди з міста.

Орієнтування з прикметами дівчинки та чоловіка, з яким її бачили востаннє, розіслані на блокпости, у тому числі зі суміжними областями.

Також встановлюється місцезнаходження чоловіка, з яким востаннє бачили Уляну:

Каретніков Анатолій Володимирович, 05.01.1976 року народження, зареєстрований за адресою: Донецька область, Горняцький район, м.Макіївка, вул.Златоустівська. Раніше неодноразово засуджений за майнові злочини та незаконне зберігання зброї.

Нагадаємо, в місті Гірник Донецької області тиждень шукали 6-річну Аліну Васютину. 26 червня у Гірнику в підвалі приватного будинку знайшли тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті.

За даними попередньої судово-медичної експертизи, покидьок знущався з вже мертвої дитини.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...