Зниклого пасажира знайшли побитим через місяць після пропажі

Анатолій Новицький зник в кінці квітня в Херсоні.

Анатолій Новицький зник наприкінці квітня по дорозі в Херсон. Ілюстрація: vk.com.

Анатолій Новицький зник в кінці квітня. Про його зникнення в соцмережах повідомив рідний батько, який просив тоді поширювати пости із закликом про допомогу в пошуку. Скориставшись сервісом BlaBlaCar, 25-річний хлопець дістався до Херсона, але потім безслідно зник, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Майже через місяць з'ясувалося, що молодий чоловік живий. Як він сам пояснив своє зникнення - його сильно побили, і хлопець боявся в такому вигляді попастися на очі батькам.

Про те, що з сином вже все добре і він живий, знову-таки повідомив його батько, Дмитро Кузнєцов. А керівник програми "Сирітству ні" Дарина Касьянова в Facebook написала, що хлопця дійсно сильно побили, і Анатолій хотів хоч трохи залікувати рани, щоб не лякати своїм виглядом батьків.

"Толик знайшовся, побитий, боявся телефонувати батькам", - написала Дарина Касьянова.

"Спасибі всім вам, що відгукнулися! Завдяки вам ми знайшли Толіка! Він живий!", - додав батько хлопця.

Водій сервісу BlaBlaCar довіз Анатолія Новицького до Херсона, разом з ними була ще дівчина-попутниця. Вони доїхали до заправки біля Херсонського автовокзалу, Новицький мав сісти в маршрутку на Горностаївку.

Раніше повідомлялося, що про зниклого водія BlaBlaCar Тараса Познякова досі нічого невідомо. Він пропав 4 квітня разом зі своїм авто, так і не доїхавши до Києва. Поліція припускає, що до зникнення хлопця можуть бути причетні двоє людей, які ховаються в зоні АТО.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...