Золото, валюта та зброя: Прокуратура та СБУ провели обшук в агрохолдингу "Агрейн" (фото)

​Коштовності були знайдені в одного з фігурантів кримінальної справи.

Фото:http://www.unn.com.ua/

Співробітники прокуратури і СБУ вилучили на підприємствах агрохолдингу "Агрейн" золоті зливки вагою в 72 кг. Також правоохоронці виявили готівку в доларах та євро і вогнепальну зброю. Золото було знайдено в одного з фігурантів кримінального провадження у справі агрохолдингу "Агрейн", повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Загальна сума вилучених коштів у різних валютах, вогнепальної зброї і боєприпасів склала понад 10 млн гривень. А загальна вартість коштовностей, вилучених правоохоронними органами у службовців "Агрейна" становить понад 80 млн грн.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...