Зона "Крим": "Гоблін" дозволив чиновникам "відпочивати" в лікарні або у в'язниці

Показова та недолуга боротьба з "блекаутом" потребує показових "жертв" від можновладців.

Сергій Аксьонов. Фото:uapress.info

Глава Криму Сергій Аксьонов буде вважати поважною причиною відмови від роботи чиновників і депутатів в період надзвичайної ситуації перебування в лікарні або в'язниці. Про це Аксьонов заявив на засіданні міжвідомчого штабу з ліквідації надзвичайної ситуації за участю представників муніципалітетів, передають Патріоти України з посиланням на Крым.реалии.

"Колеги, лікарня і в'язниця як причина приймається. Домовилися", - сказав він. Крім того, Аксьонов заборонив обговорювати на засіданнях штабу робочі питання: "Колег з центрального штабу, як і з інших штабів, попереджаю: якщо ми завтра будемо піднімати такі теми, як питання робочого характеру, буду видаляти прямо із засідання штабу", - пригрозив так званий прем'єр .

Нагадаємо, в Криму діє режим надзвичайної ситуації через блекаут у зв'язку з припиненням поставок електроенергії з материкової України. З 1 січня 2016 припинено дію відповідного контракту. У разі підписання нового документа ініціатори блокади Криму, лідери кримських татар, наполягають, щоб у документі Крим і Севастополь були вказані як територія України, тимчасово окупована Росією.

Варто знати: Коли банк зобов'язаний повернути гроші, які зникли з рахунку

вівторок, 7 травень 2024, 6:49

В Україні більшість шахрайських схем відбувається з вини самої жертви. Шахраї за допомогою шкідливих лінків, обманюючи жертв, одержують банківські дані. При цьому банки не компенсують втрати, отримані внаслідок шахрайських дій. У деяких випадках таку к...

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...