Зрадників не пробачають: За співпрацю з "ДНР" вінничанина засудили до 14 років ув'язнення

Зрадник передавав терористам дані щодо маршрутів пересування військовослужбовців та військової техніки ЗСУ

Зрадник України проведе у в'язниці 14 років. Фото: interesno.org.ua

Мешканця Вінниці засудили до 14 років ув'язнення за державну зраду та сприяння в діяльності терористичної організації "ДНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу прокуратури області.

"За результатами судового слідства, в якому державне обвинувачення підтримувалось прокуратурою Вінницької області, сьогодні (22.09.2016) Вінницьким міським судом винесено обвинувальний вирок, яким мешканця області засуджено до 14 років позбавлення волі за державну зраду та сприяння в діяльності терористичної організації «ДНР».

Так, державним обвинувачем прокуратури Вінницької області Олексієм Соловйовим доведено в судовому засіданні, що обвинувачений протягом червня-квітня 2015 року сприяв в діяльності терористичної організації «ДНР» та надавав представнику спецслужби іноземної держави – Російської Федерації відомості, які становлять державну таємницю.

Відомості передані державним зрадником стосувались маршрутів пересування військовослужбовців та військової техніки Збройних сил України, матеріально-технічного забезпечення, задумів української сторони щодо тактики та напрямів ведення бойових дій.

Особи, яким передавались таємні відомості є представником ГРУ ГШ МО РФ (позивний «Старшина») та заступник командуючого корпусом, так званого, Міністерства оборони "ДНР" Едуард Басурін.
Прокурор орієнтував суд на призначення 15 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....