Зробимо "домушників" популярними: "Киев, Борщаговка. Вот такие мальчики-зайчики скачут по подъездам и парадным" (відео)

Перед пограбуванням злодії проводять огляд замків і "продзвонюють" квартиру, яка їм "припала до душі", щоб впевнитися, що господарів немає вдома.

Скрін відео

"Киев, Борщаговка, 11-05-2017, ранний вечер. Вот такие мальчики-зайчики скачут по подъездам и парадным. Рутинная работа домушников - осмотр замков с прозвоном облюбованных квартир." Про це йдеться на сторінці спільноти "Коломойский Игорь Валерьевич", передають Патріоти України, продовжуючи:

На видео очень хорошо видны лица данных молодых людей. Заметив их у себя в подъезде, не оставайтесь безучастными – возможно, они идут именно к вам.

Комментарии излишни, просто давайте сделаем этих людей популярными.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...