Зручне пояснення: У Авакова відповіли, чому журналісти "нарили" стільки фактів по справі Шеремета, а поліція "пасе задніх"

Заступник Авакова Вадим Троян похвалив співробітників ЗМІ, які змогли вийти на слід колишнього співробітника СБУ Ігоря Устименка в рамках розслідування справи.

Вадим Троян. Фото:https://112.ua/

Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян заявив, що журналістам у рамках розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета вдалося зібрати більше даних через те, що вони не несуть відповідальності за оприлюднену інформацію. Про це йдеться на сайті LB.ua, передають Патріоти України.

"Журналісти, коли висвітлюють щось, не несуть відповідальності в нашій країні. Я не бачив такого випадку, коли за поширення будь-якої слідчої або оперативної інформації журналіст відповідав. Він розслідував, він її подав, як міг, як хотів, як він це бачив, як він це розслідував", - сказав представник МВС.

Співробітник поліції похвалив співробітників ЗМІ, які змогли вийти на слід колишнього співробітника СБУ Ігоря Устименка в рамках розслідування справи. При цьому Троян зазначив, що правоохоронці мають в своєму розпорядженні велику кількість доказів, даних, а також свідків. Однак вони не мають права оприлюднювати все це, щоб не порушити таємницю слідства.

"Те, що виявили Устименка - це якісна робота і це дійсно зіграло ключову роль, що повний номер (автомобіля - ред.) ідентифікували, вони вийшли на автомобіль, а значить і на Устименка", - додав Троян.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...