ЗСУ отримали 200 нових мінометів українського виробництва (відео)

Виробники вносять конструктивні зміни для вдосконалення зброї. Ресурс таких мінометів – не менше 6000 пострілів

Фото: inforesist.org

Збройні Сили України вже отримали близько 200 одиниць вітчизняних 120-мм мінометів "МОЛОТ". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Генштабу.

"На етапі державних випробувань виробники вносять конструктивні зміни для вдосконалення цього виду зброї. Обов’язково враховують зауваження та недоліки, які виявили військовослужбовці під час експлуатації мінометів вітчизняного виробництва.

Водночас, у військах застосовуються міномети і радянських часів. Слід зазначити, що за точністю стрільби та іншими технічними характеристиками українські зразки зброї не поступаються радянським. Про це свідчить досвід їх експлуатації та бойового застосування.

Під час державних випробувань вітчизняний 120 –мм міномет «Молот»«настріляв» вже більше 2000 тисяч пострілів, та продовжує стріляти без пошкоджень. Ресурс такої зброї – не менше 6000 пострілів", -йдеться у повідомленні.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...