Зупинити агресора: Акція "Stop Putin’s War in Ukraine 3.0​" відбудеться в різних містах світу

Українські патріоти вимагатимуть вивести всі іноземні армії і найманців з території України, включно з Кримом.

Ілюстрація:Обозреватель

21 січня українські патріоти і друзі України збираються провести всесвітній протест проти російської агресії. Про це пише rusjev.net, інформують Патріоти України.

Акція "Stop Putin’s War in Ukraine 3.0" вже запланована в Одесі, Ризі та Мюнхені. Організатори закликають жителів інших міст світу приєднатися до їх протесту. Українські патріоти вимагатимуть вивести всі іноземні армії і найманців з території України, включно з Кримом. Збільшити наглядову Місію ОБСЄ, щоб представники організації могли цілодобово і без вихідних моніторити ситуацію в районах, які зараз Україна тимчасово не контролює.

Крім того, учасники акції вимагатимуть звільнити всіх заручників і українців, які незаконно утримуються в Криму, на Донбасі та в країні агресора - Росії.

Також патріоти мають намір вимагати звільнення Криму і Севастополя від російської анексії.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...