Зупинився, тільки коли пригрозили зброєю: у Києві п'яний водій збив поліцейського і протягнув його на капоті (фото)

Рівень алкоголю в крові затриманого майже в 9 разів перевищував допустимий.

Затриманий порушник. Фото: Facebook

У Києві затримали п'яного водія, який збив поліцейського і протягнув його на капоті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції України, опублікованому в Facebook, зазначають Патріоти України.

Згідно з повідомленням відомства, свідок подзвонив на 102 і розповів, що червоний ВАЗ пошкодив припаркований Audi і зник.

"Через 3 хвилини цього водія зупинили. Рівень алкоголю в крові майже в 9 разів перевищував допустимий. Патрульні взялися оформляти протокол за водіння в нетверезому стані. Як раптом, водій, який до того здавався спокійним, миттєво скочив у свій автомобіль і рушив з місця.

Більш того - п'яний чоловік збив патрульного і провіз його на капоті. Він навіть прискорився, але йому пригрозили застосуванням зброї і Жигулі зупинилися", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після цього чоловік намагався втекти, але замість цього впав і розбив собі ніс. Його затримали і викликали слідчих. Їм патрульні подали заяву на 31-річного водія за ст. 342 КК - опір правоохоронцям.

Також повідомляється, що затриманий вже двічі відсидів за пограбування. Його відвезли до відділку поліції. Крім того, в поліції зазначили, що патрульний не вимагає госпіталізації, хоча отримав забої.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...