Зима не відступає: Синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні

До кінця робочого тижня протримається холодна погода з морозами до -22 градусів.

Зима. Фото: Ридус.

В Україні на цьому тижні очікується різке похолодання і рясні снігопади. Так, за прогнозом Укргідрометцентру, температура повітря опуститься до 15 градусів морозу вдень, а вночі - до 22 градусів нижче нуля, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У вівторок, 7 лютого, похолодає на всій території країни, а опади пройдуть всюди, крім Чернігівської, Сумської, Луганської та Харківської областей. В Києві в цей день йтиме сніг, температура повітря вдень опуститься до 12 градусів морозу.

У центральних областях стовпчик термометра опуститься до 9-11 градусів нижче нуля вдень і до 14 градусів морозу вночі.

На півдні країни пройде невеликий дощ з мокрим снігом, температура повітря буде коливатися в межах 5-7 градусів нижче нуля. Найхолодніше в цей день буде на сході країни - до 15 градусів морозу.

На заході країни синоптики прогнозують снігопади до 7 градусів морозу вдень. Відносно тепла погода очікується в Закарпатській області - до 2 градусів тепла. На півночі похолоднішає до 11-15 градусів морозу.

Восьмого лютого на сході і в деяких областях на півночі країни температура повітря буде коливатися в межах 13-15 градусів морозу вдень і до 22 градусів морозу вночі. На півдні, крім Херсона та Запоріжжя, пройде невеликий сніг. Стовпчик термометра коливатиметься між позначками 5-7 градусів нижче нуля.

У той же час в центрі, на заході і в столиці пройде сніг, при цьому в центральних областях очікується температура до 12 градусів морозу, на заході - від 5 до 8 градусів нижче нуля вдень.

У четвер очікується невеликий сніг в Миколаївській і Одеській областях, на решті території країни - мінлива хмарність. Температура повітря на півдні опуститься до 9 градусів морозу, на заході - до 7, в центрі, на півночі, сході та в столиці - до 12 градусів нижче нуля.

У п'ятницю, 10 лютого, в Україні температура повітря коливатиметься в межах 7-10 градусів морозу вдень. Сніг пройде в Чернігівській, Сумській та Полтавській областях, на решті території країни - мінлива хмарність.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...