П'яні "скрепи" гвалтівливі: У Ростові, що на Московії, контролер згвалтував булочницю у порожньому супермаркеті

Двоє співробітників магазину, 26-річний контролер і 27-річна булочниця, залишилися в приміщенні після закриття і влаштували пиятику, яка згодом вилилася в згвалтування.

За фактом події порушено кримінальну справу, передають Патріоти України з посиланням на versia.ru

Як показали камери відеоспостереження, встановлені в магазині, вони протягом декількох годин прогулювалися по торгових рядах, періодично відпиваючи спиртні напої з пляшок, виставлених для продажу. Близько третьої години ночі підігрітий алкогольними парами контролер почав домагатися до булочниці з метою зробити з нею статевий акт.

Спочатку вона намагалася відрадити його від злочинних намірів, однак, це не подіяло, і колега почав переслідувати її по всьому супермаркету. На записі з камер видно, що дівчина тікає від насильника по рухомому ескалатору і бігає по всьому магазину, намагаючись сховатися від нього. Через годину погоні злочинцеві все ж вдалося наздогнати свою жертву - коли це сталося, він кілька разів ударив дівчину головою об стіну, щоб вона не опиралася.
Після цього обидва співробітники магазина пропали із зони видимості камер, імовірно в цей час і відбулося згвалтування.

О шостій годині ранку потерпіла нарешті зуміла звільнитися з рук зловмисника, викликала поліцію, після чого втратила свідомість в присутності прибулого на місце події співробітники правоохоронних органів. Насильник був затриманий по гарячих слідах, за фактом зґвалтування було порушено кримінальну справу, розпочато розслідування.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...