Хіти тижня. Битва за здобич: Натураліст зняв вражаючу сутичку лисиці з орлом (відео)

Бій за шматок свіжого м'яса потрапив в об'єктив відеокамери американського фотографа-натураліста.

Скріншот

Фотограф-натураліст Кевін Ебі зняв відео, головними героями якого стали лисиця і орлан. Він виклав відео в інтернет, зазначивши, що бій був драматичним, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:

"На кадрах видно, что рыжая хищница поймала кролика и с добычей в зубах удалялась, чтобы спокойно пообедать. В какой-то момент лиса заметила летящего на небольшой высоте орлана и, очевидно, подготовилась к атаке. Она побежала быстрее, по-прежнему удерживая кролика в зубах. Между тем орлан накинулся на лису и ухватил добычу лапами. Лиса не пожелала расставаться с трофеем и не отпустила его.

В итоге птица подняла в воздух и кролика, и лису. Хищница оказалась на высоте 6 метров, пролетев около 8 секунд. В конце концов орлану все-таки удалось перетянуть себе кролика, лиса разжала зубы и упала, а птица удалилась.

Как сообщил Эби, лиса после падения не пострадала. Он отметил, что сцена оказалась более эффектной, чем он предполагал. Он ожидал, что лиса бросит кролика и орел с легкостью получит свой обед".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...