Хіти тижня. Лис Семен із Прип'яті підкорює мережу (фото, відео)

Семен абсолютно не боїться людей, чорнобильські туристи його просто обожнюють і періодично підгодовують чим-небудь смачненьким.

Юзери вже встигли створити в Facebook сторінку від імені тварини, де публікують забавні фото і відео, передають Патріоти України.

Нещодавно Олександр Сирота виклав свіжий ролик з твариною. На відео видно, що Семен непогано виглядає і перебуває в гарному настрої. Він бігає і грається на вулицях покинутого міста, а в кінці отримує частування, яке бере прямо з рук.

Семен абсолютно не боїться людей, чорнобильські туристи його просто обожнюють і періодично підгодовують чим-небудь смачненьким.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на це відео.

Також туристи виклали в мережу багато фото цієї цікавої і забавної тварини.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...