Хіти тижня. Над Україною пролетів птах щастя (фото)

На світлині видно два силуети в небі, схожі на птахів.

Ілюстрація. Фото: zhitlegko.orgКористувачів інтернету вразила неймовірна фотографія силуету в небі, зроблена в Україні, повідомляють Патріоти України.

Відповідний знімок на своїй сторінці в Twitter розмістила Оксана Бондаренко. "Адже це птах щастя, правда?" - зазначила вона в підписі до фото.

Знімок активно коментують у мережі. "Точно", "Краса!", "Це на дощ", "Відразу два птахи щастя прилетіли", - пишуть в інтернеті.

Крім того, в мережі з'явилися фото грози, що насувалася на Дніпро. Небо на знімках виглядає дуже похмурим, практично чорним.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...