Хіти тижня. Ще крихітні, але вже красені: Показали дитинчат найбільшого кота у світі (фото)

У дорослому віці ці маленькі кошенята перетворяться на красенів-гігантів.

Маленький мейн-кун. Фото: boredpanda.com.

Показали милі фото дитинчат найбільших у світі котів Мейн-кунів. Це одна з найунікальніших порід, яка з'явилася в ХХІ столітті, зазначають Патріоти України із посиланням на boredpanda.com.

Такі коти можуть виростати до 120 см та важити понад 8 кг. Мейн-куни прекрасно пристосовані до суворого клімату: мають пухнасте хутро та великі лапи, які дозволяють легко ходити по снігу. Припускають, що цю породу привезли саме з північних країн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...