"Хоббит-настоятель УПЦ" та "росіянка, що стала українкою": Дивні коментарі, які підірвали мережу

Як кажуть, якою себе людина вважає, такою і будуть її вважати інші.

Ольга Камнєва, яка виклала світлину, пише: "Коммент "поняла, что украинка" я для себя отметила потому, что одна моя хорошая знакомая из Донецка. Когда началась заворуха на Донбассе, я у нее стала осторожно спрашивать, что она думает про "путинпамаги". На что получила ответ: "Я до этого момента не знала, насколько люблю Украину и украинский язык!".
Ее семья жила в большом достатке. Всё бросили, и уехали жить на Западную Украину. Снимают квартиру, работают где придется. И говорят по-украински!". Приємно, що є такі люди! Якщо хтось себе вважає українцем, та робить щось для цього - то він нам рідний, як брат, чи сестра!

А якщо людина назвала себе "хоббитом" - комусь це здається смішним. Але щодо настоятеля Дедюхіна думки користувачів розходяться. Його звинувачують у тому, що "у мережі він сміливий та веселий", а у реальності "активної діяльності на благо України зовсім немає". Тому і гумор отця Олександра багатьох не розвеселив, а роздратував.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...