"Москалям аж дух заперло! Це не Київ і не Львів, це Манхеттен!", - свідки про те, як тисячі українців співають національний гімн (відео)

У Манхеттені етнічні українці відсвяткували День Незалежності

Як на Манхеттені День Незалежності України святкують. Фото: uapress.info

Етнічні українці зібралися на Таймс Сквер в окрузі Манхеттен у Нью Йорк сіті, щоб разом відсвяткувати день Українського Прапора і День Незалежності України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

У руках люди тримають українські прапори. Майже всі - у вишиванках. Зібралися люди різного віку, навіть діти у віночках. Після виконання хором гімну України, вони разом вигукували "Слава Україні!" та "Героям Слава!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...