О це так номер: львівянин подорожував Польщею у багажнику автомобіля (відео)

Польська поліція затримала в Люблінському воєводстві автомобіль з українською реєстрацією, в багажнику якого виявили пасажира, громадянина України.

За інформацією поліції, автомобілем подорожувало декілька молодих українців, а один з них вирішив відпочити у багажнику, оскільки в салоні на задньому сидінні трьом особам було тісно. Про це інформує польській телеканл tvn24. Відтак, 23-річного водія автомобіля було оштрафовано. Українці подорожували автомобілем зі Львова в Литву."Policjanci zatrzymali na obwodnicy Lubartowa (woj. lubelskie) auto na ukraińskich numerach rejestracyjnych. Podczas kontroli okazało się, że jeden z pasażerów podróżował w bagażniku. Autem kierował 23-letni obywatel Ukrainy, podróżowało nim kilku młodych mężczyzn. - Kiedy kierowca otworzył bagażnik, okazało się, że wewnątrz znajdował się jeden z pasażerów - mówiła Renata Laszczka-Rusek, rzeczniczka Komendanta Wojewódzkiego Policji w Lublinie. Pościg za kradzioną toyotą i dachowanie radiowozu. "Wciąż szukamy kierowcy" Pościg jak na... czytaj dalej » Byli zmęczeni, było ciasno Mężczyźni tłumaczyli, że przejechali dużą odległość, byli zmęczeni, a na tylnej kanapie skody podróżowało trzech mężczyzn. W związku z tym, że było im ciasno, jeden z nich postanowił przesiąść się do bagażnika i tak kontynuować jazdę - relacjonowała policjantka. Interwencja funkcjonariuszy zakończyła się mandatem karnym dla kierowcy - dodała rzeczniczka. Jak ustaliła policja, młodzi Ukraińcy jechali spod Lwowa na Litwę, gdzie chcieli kupić samochód.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...