Почекун оселився в Межигір’ї: Новий мешканець колишньої резиденції Януковича

Автори кажуть, що на місці він сидіти не буде, а "мандруватиме" всією територією.

Почекун у Межигір'ї. Джерело: gazeta.ua

На території колишньої резиденції президента-втікача Віктора Януковича "Межигір'я" під Києвом з'явилася скульптура відомого героя мемів і фотожаб — Почекуна, передають Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

"Він зроблений не з каменю, а з якогось легкого матеріалу. Всередині, швидше за все, порожній", — розповів один з відвідувачів Роман.

За словами коменданта "Межигір'я" Дениса Тарахкотеліка, скульптуру створили молоді майстри зі спеціального пластика, а встановили в резиденції близько 2 місяців тому. Запевняють, авторські права не порушені. Почекун не сидітиме на одному місці, а буде "подорожувати" по території.

Скульптура користується популярністю у гостей "Межигір'я" — біля неї охоче фотографуються туристи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...