"Поки політики міряються, хто крутіший, наші захисники віддають життя і здоров'я на передовій": Волонтер попросила допомоги для важкопоранених бійців АТО (фото)

Чергова колона з пораненими військовослужбовцями прибула до Києва.

Фото:Facebook

Відома волонтер Наталія Юсупова просить допомогти важкопораненим бійцям АТО, яких нещодавно привезли до Києва. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Київ, у нас знову новий борт з пораненими! Колона швидких! Є дуже важкі з пораненням в голову, вогнепальні в руки і ноги, осколкові. Поки політики міряються, хто крутіший за кого, наші захисники продовжують віддавати свої життя і здоров'я на передовій", - повідомила волонтер.

"Я прошу киян і всіх українців не забувати, що кожен день наші чоловіки стоять на сторожі нашої країни і прошу допомагати, хто як може. У нас потреби все ті ж: соки, кава, чай, ковбаса, сир, фрукти, овочі, куртки , спортивні костюми, шапки, дексалгін (знеболююче). Ми одягаємо солдат в новий одяг, оскільки їх привозять в формі, купуємо продукти і все необхідне", - написала Юсупова.

"Мене завжди можна знайти в травмі, телефонуйте за тел +380 (97) 282 64 14, карта для допомоги 4176 4900 0009 0459 Ветвицька (Юсупова) Наталія, ПриватБанк. Адреса госпіталю: Госпітальна, 18, метро Печерськ", - повідомила волонтер.

Вона також подякувала всім, хто прийшов привітати солдат з Днем Захисника. За її словами, хлопці були дуже раді і вражені. "Кажуть, що розуміють за кого вони там воюють", - додала Юсупова.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...