Потрібна допомога: У Харківський госпіталь доставили поранених бійців з передової

Волонтери нагадали, що наразі серед потреб залишаються зубна паста та зубні щітки, фумігатори, спідня білизна, шкарпетки, шорти, рушники та інші засоби особистої гігієни.
Харківський військовий госпіталь. Фото: соцмережі.

До харківського військового шпиталю надійшли дев’ять поранених та хворих бійців із зони АТО. Про це повідомляють волонтери громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків", які опікуються пораненими та хворими військовослужбовцями у харківському Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, передають Патріоти України.

"Надійшли дев’ять осіб із зони АТО", - зазначили волонтери.

Вони зазначили, що наразі серед потреб залишаються зубна паста та зубні щітки, фумігатори, спідня білизна, шкарпетки, шорти, рушники, засоби особистої гігієни – мило та шампунь, кава, чай, дитяче харчування, цигарки та фрукти, але не кавуни. Також необхідні кулери – один до реанімації, другий до відділення психіатрії, лампочки, пакети для сміття, телефони.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...