Потрібна допомога: У харківський госпіталь привезли 40 поранених бійців, медики та волонтери не встигають

Через наплив поранених бійців волонтери та медики не мають можливості забезпечити відповідним доглядом усіх, хто цього потребує.

Військовий госпіталь у Харкові. Фото: times.mk.ua.

Зранку, 12 січня, стало відомо про те, що у військовий госпіталь Харкова надійшло 40 тяжко поранених українських військових. Про це йдеться у повідомленні волонтерів з групи «Сестри милосердя АТО/Харків», передають Патріоти України.

Через наплив поранених бійців волонтери не встигають надавати адресну допомогу усім, хто цього потребує. До того ж у госпіталі медики не можуть самотужки забезпечити усіх хворих необхідним, потрібним доглядом в тому числі.

«ГОСПІТАЛЬ ХАРКІВ!!!! Станом на 5 ранку 11 січня 2016 р. Надійшло 40 осіб - є важкі в реанімації, палатах інтенсивної терапії. В травматології багато народу на милицях і лежачих», - йдеться у повідомленні спільноти у соціальній мережі.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...