"Снаряд влучив у бліндаж, де були хлопці": Волонтер просить допомогти бійцю, пораненому під Зайцевим (фото)

Олександр Гончаров закликав усіх небайдужих підтримувати бійців не тільки матеріально, але й морально.

Харківський військовий госпіталь. Фото: РБК.

Поранений боєць Сергій Білан, який проходить лікування в харківському госпіталі, потребує допомоги. Про це в Фейсбуці написав волонтер Олександр Гончаров, передають Патріоти України.

Бійцю 22 роки, родом він із Харківської області. У коментарях волонтери уточнили причини поранення бійця. "Накрило під Зайцевим ... Сау - 152 калібр. Снаряд влучив у бліндаж, де були хлопці", - написала мама бійця Галина Крайнік. Інші деталі поки не відомі.

Гончаров закликав усіх небайдужих підтримувати бійців не тільки матеріально, а й морально. "Не проходьте повз госпіталь. Зайдіть на півгодинки, поговорити з хлопцями. Вони бачать, як ми поспішаємо у своїх справах, у вікна своїх палат і їм дуже важливо знати, що нам не пофіг. Повірте, ви вийдете звідти сповнені позитиву і чогось такого, що не можна описати словами", - написав він.

Для тих, хто хоче допомогти Сергію Білану, Гончаров із дозволу його мами викладає її картку і телефон. Зазначає, що по телефону мати Сергія може відразу не відповісти.

Приват 4149 4378 6583 8971 Галина Крайнік

Тел.: 097-43-44-723.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...