Воїну АТО потрібна допомога: Боєць з дружиною та маленькою дитиною живе у напівзруйнованій хатинці (відео)

Віталій Дігтяр живе у селі на Харківщині в мазанці, бо дім його родини згорів

Донечка Героя. Фото: скрін відео

Віталій Дігтяр, демобілізований боєць 92 механізованої бригади, мешкає з родиною у напівзруйнованому будинку на Харківщині. Воїн мріє хоч про якийсь ремонт, щоб пережити зиму з дружиною та 6-місячною донечкою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал".

У хаті-мазанці сім'я живе після того, як їх будинок згорів. Віталій робить все, щоб привести житло до ладу, та не втрачає оптимізму.

"За півроку Дігтяр зробив у хаті мінімальний ремонт, відновив пічку та встановив вікна.

Найнеобхідніший ремонт вдалося зробити завдяки допомозі волонтерів і меценатів. Євген Бабич, побратим Віталія, розповідає – хоч таким чином вирішив віддячити за врятоване життя. 2014 року на Луганщині їхній підрозділ потрапив під обстріл терористів.

Зараз головне завдання Віталія – підготувати хату до зими. Сподівається, що трохи грошей на ремонт накопичить від продажу городини. Попри труднощі, ветеран мріє про затишний будинок для своєї родини.

Якщо ви маєте можливість допомогти Віталію Дігтяру – ми надаємо реквізити для перерахувань.

5168 7572 7919 7497 Українець Олександра Петрівна, мати Віталія Дігтяра", - йдеться у сюжеті.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...