Хіти тижня. Неякісний крем для засмаги перетворив дівчину на Фіону зі Шрека (фото)

Після невдалого нанесення автозасмаги у жительки Британії шкіра стала не тільки темнішою, а й набула зеленуватого відтінку.

Британка Денні Брюс вирішила зробити свою шкіру темнішою. Дівчина нанесла автозасмагу дуже темного відтінку, оскільки більш світлі тони їй не сподобалися, передають Патріоти України.

Відтінок повністю виправдав свою назву – Денні перетворилася у справжню темношкіру жінку. Однак через якийсь час шкіра британки почала набувати зеленуватого відтінку. Денні одразу спробувала змити засіб, але це практично ніяк не допомогло.

Пост Денні в Facebook швидко став вирусним. Одні користувачі тепер боялися користуватися штучною засмагою, інші вважали, що це чудова можливість перетворитися на Халка, Гамору чи Фіону.

Швидше за все, автозагар був неякісним або простроченим.

.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...