"Алла з порога вирішила здивувати японців": Ексдружина нардепа Тищенка "засвітилася" в прикрасах за понад мільйон гривень (фото)

Екс-дружина народного депутата Миколи Тищенка - Алла Барановська - вирушила в подорож до Японії. Там вона засвітилася в метро, на ескалаторі, передають Патріоти України.

Для прогулянки Барановська обрала сірі легінси, світлу сорочку і кепку всесвітньо відомого бренду Celine. Не обійшлося і без люксових прикрас. Наприклад, на руці Алли можна помітити сонцезахисні окуляри Miu Miu і дві каблучки - Bulgari і Cartie. Також при ній була велика сумка Hermes.

Як повідомляє Telegram-канал Harley Quinn, вартість прикрас блогерки сягає мільйона гривень. Каблучка Bulgari коштує 10 600 євро (462 245 грн), каблучка Cartie - 4 450 доларів (178 619 грн), сумка Hermes - 9450 доларів (379 315 грн), окуляри Miu Miu - 505 доларів (20270 грн), кепка Celine - 420 євро (18315 грн).

"Алла з порога вирішила здивувати японців і заявилася в аеропорт у важкому люксі. Тут і Cartier, і Bulgari, і Celine, і Miu Miu, і сумочка Hermes, вартість якої на аукціонах починається від 9000 доларів", - йдеться в пості каналу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...