Байден в Києві. Росія запустила ракети, щоб "привітати" президента США в нескореній Україні (доповнюється)

Під час перебування Джо Байдена на Михайлівський площі в повітрі взвили сирени

Одним з перших сенсацію підтвердив журналіст Bild Юлиан Репке.

"Байден у Києві. Місто, котре мусило бути під контролем Росії вже 360 днів. Який сильний знак диктатору Путіну", - пише кореспондент провідного німецького видання.

Трохи пізніше історичну подію підтвердив президент України. "Джозефе Байдене, вітаю в Києві! Ваш візит – це надзвичайно важливий прояв підтримки для всіх українців", заявив голова держави.

Президент США у центрі Києва вшанував пам'ять загиблих воїнів.

Під час перебування Джо Байдена та Володимира Зеленського на Михайлівський площі почалася повітряна тривога. Отже лідеру демократичного світу доводиться знайомитися з київськими бомбосховищами, як і його високим європейським колегам до цього.

Можна не сумніватися, що такий казус лише посилить рішучість президента США підтримати Україну з втіленням пекельного зла сьогодення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...