Без світла з минулого року: Як рідний дядько балерини Волочкової живе під обстрілами в Запорізькій області

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно злила дані про військову частину біля свого будинку під Москвою, має родича в Україні. Рідний дядько прихильниці Путіна живе у прифронтовому селі Нове у Запорізькій області, яке потерпає від російських обстрілів. В інтерв'ю журналістам "Суспільного" 67-річний Анатолій Волочков розповів, що нині ані з племінницею, ані з рідним братом, який також живе в РФ, не спілкується, повідомляють Патріоти України.

Востаннє родичку з Росії чоловік бачив майже 20 років тому. "Востаннє я бачив її у 2004 році. Я їздив там до "Ювілейного". Я бачив, як вона танцювала, все ж таки балерина. А так близько не підходив: там була охорона і своя машина була. Колись було, що приїжджала вона й до Запоріжжя", - розповів дядько пропутінської балерини.

Анатолій Волочков разом із дружиною Антоніною живе у старому будинку, якому понад 100 років. У Нове подружжя переїхало із Запоріжжя у 2010 році, а свою міську квартиру здають, оскільки пенсії на життя не вистачає.

Село знаходиться поряд з лінією фронту та постійно обстрілюється армією РФ. "Вікна від вибухів посипалися. Дали гуманітарну допомогу, OSB-листи, аби закрити вікна. Без світла ми живемо з минулого року. Дуже важко. Печі немає. Була електропіч. Добре, що хоч приймач є", - розповів Волочков.

За півтора роки вторгнення подружжя звикло до постійної канонади, харчуватися з власного городу та їздити до сусіднього села за водою на велосипеді. Під час російських обстрілів ховаються у залізному сараї, оскільки погреб дуже старенький. Попри всі складнощі, Анатолій та Антоніна Волочкови рідну домівку залишати не планують. Подружжя хоче залишитися в селі до нашої перемоги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...