
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу нададуть вишуканого смаку різні суміші, нагадує newsyou.info, передають Патріоти України.
Можна нашпигувати курку часником та часточками мандарину. А потім натерти медом та полити мандариновим соком. Запікати у фользі протягом 30 хвилин при температурі 170 градусів.
Суміш із шавлії, перцю, кмину та морської солі також зробить курку ароматною. Потрібно залишити птицю у такому маринаді на годину у холодильнику. Перед запіканням курку полити оливковою олією та лимонним соком. Запікати протягом години при температурі 180 градусів.
Ще один рецепт — з діжонською гірчицею, прованськими травами, розмарином, часником та сіллю. Але попередньо потрібно обсмажити курку на сковороді. Потім натерти сумішшю трав, гірчиці, солі та часнику. Запікати у духовці за температури 180 градусів. Курка, запечена за цим рецептом, виходить дуже ароматною та з легкими східними нотками.
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...
Православне свято 13 листопада за новим календарем (26 листопада за старим) - день пам'яті святителя Іоана Златоуста, автора багатьох богословських і аскетичних праць, проповідника і людини, яка відзначилася благими справами. За юліанським календарем -...