"Він робить багато хорошого, але мовчить про це": Доводи поручителів Коломойського у суді розсмішили навіть самого олігарха (відео)

В українському суспільстві розгорілася дискусія з приводу рішення низки медійних осіб узяти на поруки підозрюваного у шахрайстві олігарха Ігоря Коломойського. Зокрема, серед них опинилися одразу кілька співробітників пов’язаного з ним телеканалу 1+1, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на неоднозначну репутацію Коломойського, вони спробували переконати суд, що насправді скандальний бізнесмен дуже хороша людина, і взагалі, його арешт нібито на руку російському диктатору Володимиру Путіну.

При цьому деякі з озвучених доводів виявилися настільки непереконливими, що навіть сам підсудний, слухаючи їх, ніяк не міг стримати сміху.

На тлі всієї цієї «вистави» користувачі соцмереж припустили, що поручителі Коломойського, яким довелося захищати його в суді, жертвуючи власною репутацією, робили це аж ніяк не безкорисливо.

Скриншот/X

Утім, незважаючи на всі їхні старання, суд залишив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в 3,8 млрд гривень без змін.

Раніше СБУ, БЕБ та Офіс генпрокурора вручили Коломойському підозру за ст. 190 і 209 КК України — легалізація майна, отриманого шахрайським шляхом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...