Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого лідера», яким його щосили намагається представити сучасна кремлівська пропаганда, а як звичайнісінького кримінальника, що сів у крісло правителя СРСР, повідомляють Патріоти України.

Так, за версією китайців, посилаючи наркома зовнішньої торгівлі Анастаса Мікояна на переговори з главою КНР Мао Цзедуном, радянський диктатор у своєму «напутньому слові» використав мат. «Ти, Мікоян, замість мене їдеш до Китаю і особисто доповіси товаришеві Мао Цзедуну про наш план. Терміново! Пиз*уй», — наказав йому Сталін.

У відповідь на це російські «ватники» обурилися, що китайці виставили їхнього кумира «бидлом», одразу ж згадавши міф про «3000 книжок кількома мовами», які він нібито прочитав за своє життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...

Не Сумська?: Відома тарологиня сказала, яку область невдовзі чекає новий наступ росіян

неділя, 19 травень 2024, 18:28

Відома вітчизняна тарологиня Людмила Хомутовська від початку повномасштабного вторгнення РФ в Ураїну щодня розкладає карти на ситуацію в країні. Тепер експертка з карт таро впевнена, що Київщина поки у безпеці, проте щодо Чернігівської області такої вп...