Готують до нового курсу терапії: Мережею ширяться чутки про погіршення стану Путіна

Вихідними російський "фюрер" пройшов чергове медичне обстеження, результати якого його не потішили. Як пише телеграм-канал Generall SVR, Путіну потрібне нове обстеження, і його дата вже призначена на 5 березня, передають Патріоти України.

"Це може і, найімовірніше, серйозно вплине на плани та рішення президента найближчими днями. Погіршення стану здоров'я та відсутність можливостей у президента під час терапії активно брати участь у різних заходах, як і повноцінно брати участь у керівництві СВО, внесе свої корективи. Нагадаємо, що наприкінці минулого року через початок терапії Путін був змушений скасувати низку великих традиційних заходів і на якийсь час піти з більшої частини інформаційного порядку денного", — пише канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...