"Я собі вже Lada придивилася червоненьку, під колір нігтів": Актор "Квартал 95" зняв дотепну пародію про дзвінок полоненого окупанта дружині (відео)

Зірка Студії "Квартал 95" Юрій Великий підняв настрій українцям своєю новою пародією. Ще більше фанати актора зраділи, коли побачили в новій пародії Юрія Великого знаменитого журналіста Володимира Золкіна, який беруть інтерв'ю в полонених окупантів, передають Патріоти України.

У свіжому фрагменті Великий з'являється у вже знайомому глядачам образі – російського окупанта Ваньки, який опинився в українськомк полоні. Золкін телефонує дружині Ваньки, яку зіграла акторка "Жіночого Кварталу" Настя Оруджова.

Коли журналіст повідомляє їй, що у нього гарні новини для неї і її чоловік Іван Йоптанахов у полоні, вона відповідає: "Він загинув? Він загинув у полоні? А, живий… А коли він загине? Ви б могли дізнатися? Я просто собі вже "Lada" придивилася таку червоненьку, під колір нігтів. А їх всього лише дві залишилось. Вони тут взагалі як гарячі пиріжки розлітаються".

Коли Золкін передає слухавку "Ваньці" і той повідомляє дружині, що він в полоні, жінка відповідає: "Чуєш, набери мене будь ласка після 7 вечора, я просто зараз на манікюрі". Окупант спантеличений каже: "Настя, ти що, дурна? Яке після 7. Я ж тобі кажу, я в полоні на Україні". Жінка каже: "А я в салоні на манікюрі, я сюди місяць чекала, щоб потрапити. Важко записатись".

Коли Ванька каже, що він вже взагалі-то місяць, як перебуває в полоні, Настя зазначає: "А, тому від тебе вже цілий місяць не було речей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.