Хіти тижня. Бережіться! Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекають важкі часи у жовтні

Гороскоп-2019 підкаже, які знаки Зодіаку будуть долати безліч труднощів у середині поточного місяця. Відомий астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, для яких період з 8 по 13 жовтня виявиться затьмареним нерихильністю вищих сил, передають Патріоти України.

Діва

На поточному тижні продуктивність Дів буде близька до нуля, особливо енергетично складним днем виявиться четвер, 10 жовтня. В цей день щось раптово може піти не так, щось може різко зміниться в гіршу сторону. Астролог вважає, що любовна сфера в цей непростий період не буде пріоритетною.

Скорпіон

Найближчі дні будуть складними і для Скорпіонів. Астролог не радять квапити події в цей деструктивний період, оскільки вони можуть розвиватися стрімко, причому в гіршу сторону. Павло Глоба не рекомендує ризикувати без потреби, крім того, не варто нав'язувати оточуючим свою думку, бо це може спровокувати сварку.

Козеріг

Козерогів на цьому тижні чекає справжня перевірка на міцність. Тим не менше представники цього знаку Зодіаку зможуть прийняти і відобразити всі удари долі. Щоб все вирішити рівно в строк на роботі або в бізнесі, Павло Глоба радить Козерогам не ухилятися від роботи, не займатися побічними справами, і сконцентруватися на чомусь дійсно важливому.

Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...