Хіти тижня. "Забрехались остаточно": Фахівець з програмного забезпечення заявив, що з аналізами Зеленського явна "афера"

"Дівчина на рецепції" просто не могла поставити не ту дату у медичну виписку з результатами аналізів, оскільки автоматична система, котра заявлена в Медцентрі Eurolab, дату й час виставляє на програмному рівні.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який потрапив у скандал через результати аналізів, або зовсім їх не здавав, або клініка Eurolab надає недостовірну інформацію своїм пацієнтам, стверджує Андрій Скатерний. Йдеться про особливості сертифікатів, котрі заявлені на сайті лабораторії, зазначають Патріоти України. Автор, як аргумент розбирає скрін цих виписок.

"З приводу помилкових дат в аналізах у Зеленського та їх пояснення. На основі власного досвіду в IT. Вступне: перші підсумки аналізів опублікували з датою подачі 2/04. Пояснили помилкою медсестри, що набирала текст. І це їх спалило остаточно", - пише у соцмережі пан Скатерний.

Автор публікації наводить цитату з сайту медустанови.

"Відкриваємо сайт Eurolab і читаємо: Медична лабораторія Eurolab представляє собою найсучасніший комплекс, сертифікований TUV ZUD ISO 9001:2008 та ISO 15189:2012. Що це означає? Зокрема те, що у них все побудовано на сучасній системі управління базами даних, в яку просто так вести дату заднім числом не можна. Про що нам говорить і той же сайт самого Eurolab: Запровадили унікальну комп'ютерну інформаційну систему з повноетапним штрихкодування, яка виключає вплив людського фактора. Шах і мат", - пояснив спец.

У зв'язку з цим, за його висновками, є два варіанти.

"Або Eurolab купив ці сертифікати, або, що більш імовірно, було трохи інакше. Файл, який ви бачите - це просто експорт з БД (бази даних. - Ред.) В якийсь формат, можливо, Microsoft Word або Excel. Жодних аналізів, схоже, ніхто і не робив, або їх підсумки злили в каналізацію. Вони, мабуть, просто взяли старий чийсь файл і відредагували. Шкода, немає електронної версії, вона б усе довела. Для тих, хто в темі, все, що розповіли - тупо смішно. Всі знають, як виглядають файли експорту з БД, та й взагалі уявити, що в Eurolab підсумки аналізів набирають вручну... Не смішіть мої шкарпетки", - підсумував Скатерний.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...