"Хорошая русская" Латиніна вже позначилась: "Убийство дочери Дугина - чудовищно, бессмысленно и страшно", - Голобуцький

"Хорошая русская" Латиніна вже позначилась: "Убийство дочери Дугина - чудовищно, бессмысленно и страшно. Она там в порядке клевания не первая и даже не тысячная, какую бы фигню она не писала". Якщо "страшно" - це добре. Страх лікує - бодай іноді", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А взагалі цікаво: от Латиніна це серйозно - що саме вона і решта "хороших русскіх" мають визначати нам чергу для ворога: оцей - третій, отой - п'ятдесят сьомий, оця - 3074-та, "а цього взагалі не чіпайте - то до ювілею", чи як?..
Чи це такий спосіб знов утвердити брехню "винний тільки Путін, от з ним і боріться, щодо нього особисто застосовуйте санкції, особисто його і знищуйте, а росіяни не винні, вони не можуть нести відповідальності, що би не писали і не казали"?
А взагалі вкотре переконуюсь: росіяни абсолютно не розуміють української проблематики, український контекст для них чужим був чужим і лишився. Тому їхні репліки завжди виглядають настільки недоречними і ідіотичними для нас.
Очікую, що в звичному режимі на ефірах Латиніної вже сьогодні-завтра з'являтимуться десятки українських експертів з плачами про "невинноубієнну дщєрь". І ні слова, що вона теж була свідомою комбатанткою цієї війни, воювала проти України, причетна до винищення українців, в тому числі жінок, дітей, стареньких...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...