Колишній суперник Кличка на виборах мера Борислав Береза назвав ТСК "слуг" по Віталію Володимировичу "фрік-кабаре"

Депутат Верховної Ради України 8-го скликання Борислав Береза вважає, що Офіс Президента створив тимчасову слідчу комісію (ТСК) щодо ситуації в столиці, щоб знайти привід звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації (КМДА). Політик зазначив, що до складу комісії відібрали лише підконтрольних владі депутатів. Про це колишній народний депутат заявив в своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

"В ОП вирішили створити комісію по Кличку. І за допомогою цієї комісії атакувати Кличка, щоб легше було б збити того з посади голови КМДА. Знаєте, кого попередньо затвердили в комісію? Голова комісії Сергій Рудик із "За Майбах", заступник Вадим Рабинович з ОПЗЖ. З Рудиком зрозуміло. Там партія скаже, і він зробить, а хто партії скаже? На "Коло" починається та на "мойскький" закінчується. Здогадалися? І я не зміг. А ось навіщо Рабіновичу місце в комісії мені не зрозуміло. Йому мало місця для шоу в ВР? Сумніваюся. Але останнім часом Банкова любить робити з представників ОПЗЖ заступників. Ще в комісії натовп від "Слуг народу", в якій є Забуранна, Третьякова, Холодов та інші. Та серед цих "інших" анал-табу Богдан Яременко. Ще хотіли від позафракційних взяти колишнього "слугу" Іванісова. Він все ж працює в антикорупційному комітеті. Але вирішили, що з насильником буде перебір. Хоча він готовий не дивлячись підписати все, що дадуть з Банкової", - написав Береза.

Він вважає, що слідча комісія в такому складі прийде до висновків, які необхідні Президенту Зеленському та керівнику Офісу Президента Єрмаку.

"Загалом, якесь фрік-кабаре. І ця комісія повинна зробити висновки, що в Києві все погано та треба розділити посади мера і голови КМДА. Загалом, все під замовлення для Зеленського та Єрмака. Хоча я вважаю, що даремно вони Іванісова з комісії прибрали", - підсумував політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...