Масовані ракетні удари й не тільки: Нардеп Верховної Ради поділився прогнозом щодо планів росіян на 22-24 лютого

Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, представник президента у парламенті Федір Веніславський вважає, що Росія може активізуватись на фронті та завдати по Україні масованих ракетних ударів. Про це він сказав в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Нардеп вважає, що 22-24 лютого існує ймовірність загострення ситуації на лінії фронту. Також окупанти можуть готувати масовані ракетні обстріли України, щоб завдати якомога більшої шкоди.

"Я думаю, що 22, 23 і 24 лютого варто очікувати повітряних атак із застосуванням ракет та БПЛА. Можливо, на лінії фронту буде загострення, спричинене застосуванням ворогом авіації", - сказав Веніславський.

Нардеп наголосив, що у Росії залишають запаси Shahed, які окупантам передав Іран. Також РФ може вчергове вдарити по нашій державі ракетами, проте про сотні поки не йдеться. Федір Веніславський вважає, що їх буде близько ста.

Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: